KOR

Norsk

Vi er muntre mennesker med interesse for sang og liturgi  i Mariakirken. Av Wolfgang Plagge lærer vi mye om musikk!

Kirkekaffe

Hver søndag etter høymessen. Hyggelig samvær i menighetssalen ved Mariakirken sammen med andre kirkegjengere.

Hjertelig velkommen!

Katolsk Forum

Foredrag og turer

Katosk Forum Asker og Bærum ble grunnlagt i 1994. Det blir arrangert 4/6 foredrag i året.

Temaene varierer, fra kunst- litteratur, bildende kunst, musikk - til teologi, kirkehistorie og samfunnsspørsmål.

Katolsk forum er medlem av Norske Kirkeakadamier (NKA)

I styret sitter Benedicte Brøgger, leder, Rønnaug Andresen, Elia Ortero, Pål Giørtz, Huan Nguyen og p. Eystein Freuchen.

In English

Every Monday from 10 am, we welcome you to the bible study group in the Villa Maria hall in the main building.

This term, we are studying the Acts of the Apostles, using material from Catholic Scriptural Studies International.

For more information, please contact Jeannine Lie

Tel:  +47 95 17 24 38

e-mail:  neansove@online.no

Rosenkrans

Polsk

Wymiana Tajemnic Różańca św.

w każdą pierwszą niedzielę po mszy świętej o godzinie 14:00.

Prayer Group

After the Norwegian mass at

10:00 am on Tuesdays at the Maria church in Stabekk, we say the Rosary.

Everyone is welcome.

​© 2014 Asker og Bærum katolske menighet Stabekk@katolsk.no