Mariaholm Dugnadshelg.jpg

I mai planlegger NUK en dugnadshelg på Mariaholm. Så for alle som ønsker å bidra til å gjøre Mariaholm istand for årets leirsesong er dette en glimrende mulighet til å samles. Det er arbeid av alle slag som må til, så det er noe for alle aldre og evner.
Påmeldingsfrist: 24.04.2022

Skjermbilde 2022-03-25 kl. 13.05.34.png

8. april er planlagte dato for Ekstrem Korsvei i år. Dette er en foreslått form for åndelighet, en individuell form av bønn. Det innebærer å gå i stillhet og ensomhet gjennom over 40 kilometer rute om natten mens man kontemplerer de Korsets vei stasjoner. Det begynner med messe kl 19.00 i St. Johannes kirke på Bredtvet. Mer informasjon på her.
Informasjon om ruten her.

Hva skjer i andre menigheter?

• ​Troskurs starter 1. februar i St Olav, Oslo.

Kurs i katolsk tro og kristenliv er et uforpliktende tilbud til alle som er interessert i å fordype seg i den katolske tro, og er særlig utformet for ikke-katolikker som vurderer å konvertere til Den katolske kirke. Samlingene går over ett kalenderår fordelt på to semester. På høsten fordyper vi oss i hva Kirken tror på, og til våren hvordan vi lever ut troen i det sakramentale liv.

Meld deg på lenken her, så får du snart program og mer info.

I Mariakirken har vi mulighet til indivuelle troskurs, send e-post til stabekk@katolsk.no eller ringe 67494730 mellom kl. 8.00 og 16.00.

- Digitalt troskurs tilgjengelig hos St. Rita Radio

Det er tilgjengelig et kurs som podcast hos St. Rita Radio: https://www.stritaradio.no/blog/search/troskus

*Send gjerne flere forslag til stabekk@katolsk.no.